Grafična oprema vozil



LEPLJENJE VOZIL, GRAFIČNA OPREMA VOZIL

Grafična oprema vozil oziroma polepitev vozil je najcenejša promocija in najopaznejša potujoča samo promocija ali reklama, saj z lepljenjem vozil lahko grafično opremimo prav vsa vozila. 

Od osebnih vozil, avtobusov, tovornjakov, gradbene mehanizacije, motorjev, plovil.
Lahko vam pa polepimo vozilo samo zaradi lepšega izgleda vozila, preobrazbe vozila.. 
Nudimo tudi lepljenje plovilo, kot so: čoln,jahta, jadrnica, vodni skuter...

Lepljenje plovil pomeni, da bo plovilo dobilo popolnoma drug izgled in tudi povečala se bo cena le tega.



Polepitev vozil
Polepimo lahko le določene dele vozila ali pa polepimo celotno površino vozila, kar imenujemo car wrapping. Širok spekter barv samolepilnih folij nam omogoča,da se z barvo folije najbolj približamo želji strank.

Predhodno pred lepljenjem vam naredimo 3D vizualni računalniški izris polepitve vašega vozila.
Tako vam omogočimo popolno predstavo kako bo izvedeno lepljenje vozila. S predogledom imamo možnost tudi do spreminjanja oziroma prilagoditev vaših želja glede grafik,napisov ali nalepk.
Vozila lepimo le z najbolj kakovostnimi folijami, ki imajo 7 ali več let garancije ne glede na vremenske razmere. 
Po želji vam izdelamo napis ali logotip, lahko se odločite tudi za celotno polepljenje avtomobila s slikami in drugimi motivi. Končno oblikovani grafični opremi sledi kvalitetna in natančna montaža, saj je med drugim prav pravilen nanos grafike oziroma nalepk izdelka na vozilo pomemben člen pri obstojnosti folije in njeni življenjski dobi.

Zaščitna folija za vozila

 

StoneGuard 280 folija je 200 mikronska zaščitna je folija za zaščito vozila, ki varuje vozilo pred poškodbo laka, ki nastanejo zaradi kamenja,prask in odrgnin.

Folija je na vozilu popolnoma nevidna. Zaščitimo lahko izpostavljene dele vozila(pragovi, luči, robovi vrat)ali pa zaščitimo celotne dele vozila, kot so pokrov motorja, odbijač...Folijo lahko po poškodbi le te enostavno odstranimo in zamenjamo.


Življenjska doba zaščitne folije je 7 let. Pri ArtisticStudio vam nudimo zaščito barve in laka na vašem vozilu. Stone Guard folija je optično čista, brezbarvna folija. Zaščitna folija v svoji življenjski dobi ne porumeni ali razpade tako,da omogoča najvišjo možno zaščito na poškodbe kamenja, prask in odrgnin. Ko boste vozilo prvič pogledali boste folijo zaradi prozornosti najverjetneje spregledali.

Patentirana sestava spodnjega sloja folije vsebuje tudi proti korozijski polimer, ki preprečuje razvoj rje.

 

Na zaščito vašega vozila, kot vgrajevalec nudimo garancijo za celotno življenjsko dobo folije.

 

Montaža:

Vozilo mora biti pred vgradnjo dobro očiščeno. Priprava vozila nato obsega čiščenje površine,

Razmaščevanje in odstranitev voskov. Čas montaže je odvisen od obsega lepljenja. Manjše površine polepimo že v 1 uri.

Ko je folija nameščena, vozila tri dni ni priporočljivo prati, da se folija v celoti sprime z podlago. Folija po dveh tednih pridobi svoje končne zaščitne lastnosti in postane čista in obstojna.

Po dveh tednih priporočamo prvo voskanje vozila. Kasneje vozilo normalno čistite in voskate in uporabljate kvalitetne pripomočke za čiščenje.



Sledite nam